MAAK UW KEUZE

Luxe Rozen

Luxe Boeketten

Rouwboeketten

OVER ONS

Allereerst welkom op dé bloemwerk shop van Utrecht!

Wat kunt u van ons gespecialiseerde bloemistenteam verwachten? Wij verzorgen uw bloemen met al onze aandacht. Er gaat niks de deur uit voor het helemaal tip top in orde is.

Met onze eigen bezorgservice Utrecht, Maarssen, Maarssenbroek, Vleuten, De Meern, Nieuwegein en Houten zal het bloemwerk tot aan de deur met liefde afgegeven worden.

Geen zorgen als de persoon niet op het adres aanwezig is. In dat geval geven wij het bij de buren af en krijgt u een briefje in de brievenbus dat er bloemen zijn afgegeven op nummer … en dat gaat 99,9% van de keren goed.

Wij geven op onze bloemen een week garantie. Bloemen zijn een levend product en er zitten helaas heel af en toe rotte appels tussen. Wij hopen dat onze klanten dit melden aan ons en dan maken wij dit direct goed met u. Op het desbetreffende adres bezorgen wij dan binnen een dag nieuwe verse bloemen die onze naam eer aan doen. Zo krijgt u altijd waar voor uw geld en zorgen wij dat u altijd een tevreden klant van ons blijft.

Bij onze rouwwerk specialisten kunt u voor al uw persoonlijke en specifieke wensen terecht. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Dennis Smit op nummer 06-51969908.

Wij hebben naast Smitjesbloemenkiosk.nl ook een bloemenkiosk in Utrecht, namelijk Smitjes Bloemenkiosk op de Sweder van Zuylenweg 3, 3553 HA in Utrecht (kruising Julianapark).